A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

Вправа 6 «Законодавство, яке тебе захищає»(10 хв)

Дата: 04.10.2023 15:29
Кількість переглядів: 32

Мета:ознайомити учасників тренінгу з переліком документів основного міжнародного й українського законодавства із захисту прав дитини.

Обладнання:перелік документів міжнародного й українського законодавства, що захищає права дитини.

Хід вправи

На цьому етапі тренер ділить учасників тренінгу на три групи та просить їх зайняти місця за трьома круглими столами, де вже підписана назва кожної з груп:

· перша ГРУПА - експерти Комітету з прав дитини при ООН.

· друга ГРУПА - експерти Всеукраїнського комітету з прав дитини.

· третя ГРУПА - експерти соціальних служб України з прав дитини.

Перша група отримує перелік основних міжнародних документів, що захищають права дитини. Друга група отримує перелік законів України, що містять норми та права, спрямовані на захист прав дитини. Третя група отримує перелік основних нормативно-правових актів, в яких містяться норми, що захищають права дитини.

Через 3-4 хв один учасник із кожної групи робить невеличке повідомлення. Представник першої групи повідомляє про основні міжнародні акти, які захищають права дитини. Представник другої групи повідомляє про основні закони України, що захищають права дитини. Представник третьої групи називає основні нормативно-правові акти, в яких містяться норми, що захищають права дитини.

Тренер підбиває підсумок проведеної вправи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень